zaterdag 25 juni 2011

Tim Holtz Movers and shapers


Mijn weekend is alvast goed begonnen! Jacco werkt van dinsdag t/m zaterdag, dus ons weekend begint zaterdagavond. Jacco is aangenomen bij een andere werkgever, en werkt sinds vorige week vlak bij de scrapbookwinkel in Heesch! Hij was vandaag vroeg klaar en was maar even bij de scrapbookwinkel naar binnen gegaan.... Ik ben zo jaloers....hihihi!  En hij heeft daar hele leuke cadeautjes voor mij uitgezocht, zomaar omdat het weekend is! Is het geen schatje? Ik had de movers and shapers Tag and bookplates al, maar de base tray en kleine movers and shapers om in de mal te doen nog niet. Die heb ik nu gekregen samen met een heel leuk mini album en het paper pack Lost and found van Tim Holtz. Ik vind dat papier zo gaaf! Ik moet dit weekend een paar kaarten maken, hopelijk kan ik ook nog mee doen aan de challenge van CFY en ik wil ook nog graag een kaart maken voor Wilma (Jann-Will). Een rondje bloggen staat ook nog op de planning.. kortom genoeg te doen! Fijne avond allemaal!

17 opmerkingen:

  1. Zooooo hee, geef mij ook zo'n vent! Wat een super gozert zeg. Ik ben heel benieuwd wat je er mee gaat maken. Ik heb zelf helemaal niets van Tim maar ga toch maar eens shoppen.
    Heb gisteravond wat gemaakt met wat spullen uit je candy. En ik heb ook een kaart voor Wilma gemaakt. Leuk dat jij ook meedoet!
    Groetjes en geniet van je spullen!
    Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zullen we ruilen? Ik krijg nooit zulke gave cadeau's... Yuri zei van de week wel dat hij een kaart voor me gaat maken als ik jarig ben (met mijn spulletjes, dat dan wel). Ik ben benieuwd... Wel fijn dat die mannen ons een beetje steunen bij onze hobby!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij wordt nogal verwend zeg! Alhoewel ik ook niet mag klagen maar van die knutselspullen kent hij niets, dus zal hij die ook niet kopen. Laat je gaan zou ik zeggen!!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow die Jacco zomaar zonder dat jij dit besteld hebt dit als cadeautje meebrengen die weet goed wat je al hebt zeg schattig!
    Werk vlakbij de scrapbookwinkel gaaf zeg, heeft hij voor mijn man ook geen baantje daar?
    Ben heel benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken?
    Fijne avond,
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben een beetje jaloers geloof ik, ik ben helemaal gek van Tim Holtz. Gaaf hoor, veel plezier ermee

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Da's even een leuk begin van het weekend!! Helemaal leuk zo'n nieuwe baan! Ik zou zeggen frutselse!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo, dat is nog eens lief! Mijn vriend is meestal niet eens enthousiast als ik wat maak. Hij ziet niet in waarom het zoveel moet kosten voor iets wat ook nog eens lag duurt, haha! Gave spulletjes hoor! Daar komen vast hele mooie projectjes van! Fijn weekend. Groetjes Petra Postma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Woow wat een leuke spulletjes, veel freubelplezier van het weekend!
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou zeg jij hebt het getroffen met zo'n man. Hij heeft wel een goeie smaak zeg.
    Ben benieuwd wat je ervan gaat maken, maar dat zien we vast snel voorbij komen.
    Groeten Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat gaaf dat je een vriend/man hebt die zo de scrapwinkel binnen loopt, echt leuke spullen, ik mag wel altijd wat kopen en mijn man is ook altijd belangstellend wat ik doe, maar zo wat voor me kopen??
    Nee dat nog niet, heel veel plezier met je nieuwe aanwinsten.
    groetjes mina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Joyce,wat een super vriend heb jij!!!!
    Hou hem in ere!!!(haha).
    Maar zonder gekheid wat een schitterende spullen heb je gekregen echt geweldig!!!Heel veel plezier er mee hoor,Ben benieuwd wat je voor moois allemaal gaat maken.

    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je bent maar een bofferd.
    Erg leuk allemaal.
    Jammer dat de mallen niet daar mijn Double do passen.
    De tag die je maakte is ook super.

    Je melkbus is een plaatje en staat zeker niet verkeerd naast de bakvormpjes.

    Ook je kippen zijn helemaal leuk.
    Je bent heel handig en veelzijdig zo te zien.

    Het album van de Action hab ik al een paar keer gebruit voor fotoboekjes. En inderdaad met ander papier. Het ging mij vooral ook om de voorkanten.
    Jouw boekje ziet er nu al heel leuk uit.

    Groetjes en een fijne zondag Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Joyce,
    Jij hebt je man Jacco en ik heb m'n scrapmaat en beste vriend Peter (ScrapfanaatPeter) waar ik de mooiste zaken tegenkom. Ik mag van hem alles gebruiken wat ik maar wil en ik koop dan af en toe iets voor hem als we samen op scrapbook pad gaan.
    Wat betreft m'n foto van de "Gele Lis", ik wist ook niet dat die zo heette, Ria vertelde dat aan mij in een reactie, ik dacht dat het een "wilde lelie" was.
    Bedankt voor je leuke reactie en dan nu op naar de 3 zomer pagina's.
    Groetjes van Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Tjonge... bofkont! Je hebt een schat van een vriend, iemand die je hobby leuk vindt en ook nog weet wat je graag wilt hebben. Mooie dingen hoor, een paar ervan heb ik ook.Veel plezier ermee!

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Fijne zondag nog...dat zal best lukken als ik je plannen zo hoor...enne...wat ben je heerlijk verwend door je man, leuk!!
    Groetjes Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow, wat een supergave baan heeft die man van jou! Misschien maar goed dat je er zelf niet werkt, hihi. Veel plezier met je nieuwe spulletjes!
    Groetjes Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jeetje zeg doe mij ook zo'n man !! Die moet je koesteren hoor ! :-) Super leuke spulletjes heb je gekregen ! Veel plezier ermee !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce