maandag 6 juni 2011

Wat doen jullie met...


... jullie 30x30 layouts? Je hebt natuurlijk scrapalbums met pageprotectors er in, er bestaan diepe lijsten waar je ze in kan doen, en wie weet zijn er nog wel een een hoop andere mogelijkheden. Of bewaar jij je layouts ergens, en hoe zorg je er dan voor dan ze niet beschadigen? Ik ben nieuwsgierig wat jij er mee doet!

5 opmerkingen:

 1. Ik doe ze in een album met plastic hoezen, wel jammer dat de boel dan een beetje plat gedrukt word, maar het blijft verder wel netjes(kleinkinderen);). Soms laat ik er 1 een poosje gewoon ergens in de kamer staan/hangen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maak eigenlijk nooit LO, wil dit wel, maar wil zoveel. die plastic hoezen klinkt goed, misschien in een afsluitbare bak, waar ze rechtop in kunnen staan? Met tabbladen ertussen waar jaartallen op staan? Ben benieuwd naar de andere ideeën. Groetjes cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb in al mijn scrapjaren nog maar 1 lo gemaakt.Ik hou me meestal bij mini-albums.

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb ze gewoon in albums met pageprotectors staan..wel recht op omdat door het gewicht anders alles plat drukt..( jaja ik heb ooit voor het kaarten maken fanatiek gescrapt)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze in albums met pageprotectors.Ik scrap niet meer zoveel layouts bij gebrek aan onderwerpen, maar als ik er een maak is dat tegenwoordig op A4 formaat en die bewaar ik in een leuke multomap met daarin chrystal clear hoezen, gaat prima en is veel goedkoper!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce