maandag 20 juni 2011

Mini album kindertijd

Bijna alle kinderfoto's van Jacco staan op dia, dus hebben we de vader van Jacco een diascanner cadeau gedaan voor zijn verjaardag. Ik had al langer de wens om 2 kinderalbums van onszelf te maken, maar bij gebrek aan foto's was dat een beetje lastig. Nu krijgen we elke week nieuwe foto's erbij en het is zo leuk om te zien hoe Jacco als ik kind was, en het brengt allerlei verhalen naar boven die natuurlijk allang vergeten waren. Ik had deze albums daarom al een tijdje liggen, ze komen van de Action en kosten 1,39. Het papier, de embellishments en de de lintjes die erbij zitten zijn niet mijn smaak, dus ik heb er ander papier bij gekocht. Ik ben nog bezig met het schuren van van de pagina's zoals jullie kunnen zien, maar het begin is gemaakt!


Ik was begonnen aan een lunchbox/gablebox voor vaderdag om chocolaatjes in te doen, en wilde met deze mee doen aan de challenge van CFY, maar... toen ik zaterdag even snel chocolaatjes ben gaan kopen heb ik het doosje op tafel laten staan. Niet slim als je katten hebt. Toen ik thuis kwam bleek een van de katten last te hebben gehad van een haarbal, en die dacht goh laat ik dat lekker over dat doosje heen doen! (het klinkt bijna hetzelfde als de hond heeft mijn huiswerk opgegeten haha!)  Heel fijn. Mijn eerste reactie was terug naar de winkel, nieuw papier halen en snel opnieuw beginnen, maar... ik had er even mijn buik van vol (in tegenstelling tot de kat), dus ik sla de challenge even over. En zo ben ik aan het kinderalbum van Jacco begonnen, daar had ik veel meer zin in dan nog een keer hetzelfde doosje te maken! Fijne avond nog allemaal!

8 opmerkingen:

 1. Veel freubelplezier en pas op voor de poes! :-)
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. brrrrr lekker hoor die kat van jou! Ben heel benieuwd naar het resultaat van het album.
  Je candy is helaas vandaag niet aangekomen. Ik denk dat het morgen wordt geleverd... spannunnnnnd!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk papiertje gebruik je voor je kinderalbum,
  leuk he katten lopen altijd waar jij het niet wil,
  groetjes mina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig heb ik een tijdje geleden ook zo'n album doosje gekocht bij action voor de prijs laat je dat ook niet liggen. De inhoud is volgens mij voor kinderen bedoeld of...voor hebberige scrappers (haha).
  Ben benieuwd hoe jij het af gaat maken, pas op voor de poes anders zien we het eindresultaat niet!
  Fijne avond,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja 2x hetzelfde maken zou ook niets voor mij zijn! Wel balen zeg! Maar dit miniboekje is ook een leuk idee, ben benieuwd naar het resultaat!
  Poespoespoespoespoes...
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moest wel lachen om je verhaal van de poes&de haarbal!! Leuk zo'n minialbum(mooi papier heb je er bij), ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach,ja ze kunnen wat bedenken....kan me voorstellen dat je geen zin had om weer opnieuw te beginnnen,één keer is meestal wel genoeg!
  Het begin van je nieuwe album lijkt goed!

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet zo handig van de kat! Kan me voorstellen dat je geen zin had in hetzelfde project! Ben heel benieuwd naar het album wat je gaat maken. Papier beloofd wat! Groetjes Petra Postma

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce