vrijdag 17 juni 2011

Ondanks blogger problemen toch volger worden! ***UPDATE***

Hallo allemaal!
Bij de meeste mensen is het ondertussen bekend dat blogger sinds 28 april problemen heeft met een bug. Hierdoor is het op veel blogs regelmatig niet mogelijk om reacties achter te laten of om volger te worden omdat de volgers niet zichtbaar zijn. Heel lastig als je net een candy weg geeft! Boven aan deze blog staat een balk, daar zit OOK een knop zodat je volger kunt worden, en deze werkt meestal wel!

***UPDATE***
Vandaag kreeg ik er 2 volgers bij en de teller van mijn volgers-gadget ging niet omhoog.  Dus eerst dacht ik dat er misschien ook 2 mensen gestopt waren met me te volgen. Maar toen ik mijn volgers ging tellen bleek ik er wel 2 meer te hebben.  En als ik via mijn dashboard mijn volgers bekijk heb ik er op de eerste twee bladzijdes inderdaad er 2 te weinig en op de laatste bladzijde ineens 2 meer.  Toen ben ik op meerdere blogs gaan kijken en gaan tellen, en wat blijkt?! De teller wijkt af!

Vanwege mijn candy en om mijn telling in de voorstel/bedank berichtjes correct te houden tel ik mijn volgers vanaf nu handmatig.  Dus zodra er 50 volgers zijn volgens mijn handmatige telling, dan gaat mijn candy er uit. Sorry voor het ongemak, ik hoop dat Blogger het probleem snel op weet te lossen!

3 opmerkingen:

 1. Gelukt ;-))
  Ik ben volger geworden!!

  Groetjes Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Joyce,
  wat een gedoe met blogs he,
  je moet er wat voor doen om je candy weg te kunnen geven:)
  succes nog 10 te gaan dus:)

  geniet van je dag
  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Joyce,
  Wat een gedoe he, ik ondervind regelmatig probleempjes. Je zit al wel bijna aan de 50, dus dat gaat goed!
  Nog bedankt voor je tip over het verzamelen van verpakkingen voor dikkere kaarten, ik ben nu al in m'n voorraadkast aan het kijken wat ik zou kunnen gebruiken;-)
  Groetjes, Corrianne

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce