dinsdag 17 mei 2011

Mini album bruiloft

Hier is hij dan, het mini album wat ik gisteren op onze trouwdag had willen showen. Het album is van Maya Road, het papier is veel al van Creamotion en Paper Artsy. De witte bloemen in het album zijn de Wild Flowers van prima (mijn favoriet). Ik heb gebruik gemaakt van Tim Holtz producten en de Sizzix Tim Holtz Alterations snijmallen en stickers en rubb-ons van 7 Gypsies. De meeste paginas zijn geglimmermist, voorzien van Distress inkt, Stickles, en Ranger Alcohol inkt.


Cover:  Less is more!
Heel simpel vormgegeven, “weinig creatiefs” aan... maar ik vind hem prachtig zo! Het papier wat ik gebruikt heb is een soort leer-papier. Ik weet niet wat het merk is, heb het gekocht bij Yvonne’s Hobbycorner in Gennep. Het ziet eruit als sky (nep leer), voelt als sky maar snijdt en scheurt als papier. Heel apart en erg leuk om mee te werken! Aan de rug van het album hangen 3 charms.


Wedding day treasures
Wild flowers van Prima, filmstrip van Tim Holtz, papier van Creamotion en charms.  De randjes zijn gesponst met witte acrylverf. Foto’s van de ouders, de trouwauto met bloemstuk en het bruidsboeket.


We do not remember days, we remember moments
Twee foto’s van ons, aan de druppel op Jacco’s jasje kun je zien dat het nog eventjes geregent heeft, verder zie je close-ups van onze schoenen. De bloemen zijn de Tattered Florals van Tim Holtz, de vlinder is een stempel van Martha Steward, de papier is van paper Artsy en Creamotion, de achtergrondstempels zijn van Glitz Design


These are the days to remember
De Wildflowers van Prima zijn geglimmermist,het love ticket is van Tim Holtz, het dopje van de champagnefles is van onze 1e  trouwdag.


Yes I do
Het prachtige kapelletje waarin wij zijn getrouwd. Het papier is o.a. van Paper Artsy, de vlinderstempel is gestempeld op papier en een sheet en is van Martha Steward, de embellish believe is van 7 gypsies. Rechtsonder zie je ons ringkussen gemaakt door een hele goede vriendin.


Promise
Het Ja woord en daarna genieten van elkaar en het zonnetje.
De klok is van Tim Holtz papier,het chipboard Promise en de duiven zijn van de Action, de witte bloem rechts onder is de snijmal van Tim Holtz.


16 mei 2007
Het proostmoment op de feestlocatie en een foto met onze getuigen, links tante Rita en rechts Bart (mijn broer). De achtergrondstempels zijn van Glitz Design en Tim Holtz, de witte letters en de sticker Together is van 7 gypsies.


Cherish en Enjoy
Links een foto van mij en mijn peetoom, rechts een foto van mij en mijn broer terwijl we de chachacha dansen. Het papier achter de foto’s is geembost met de Cuttlebug embossingfolder Goochie Script, de bloemen zijn weer een combi van Wildflowers en Tim Holtz Tattered Florals, de cameo is van de Xenos, het hart is van Il Dolce en heeft Jacco op straat gevonden, 50 franc (geld uit de oude doos),en de hartvormige charm is van de blokker.


Bedankt!
Links en foto van onze bedankjes en rechts een foto van onze ringen. Een rozet gemaakt van kant, wild flowers, de achterkant van een Tim Holtz tag, het to have and to hold label is van de Action, en op de pagina is ook weer Tim Holtz filmstrip gebruikt.


Voor de foto's hebben we het boekje uit elkaar gehaald en er steeds de betreffende twee bladzijdes in gedaan zodat het beter te fotograferen was, maar normaal gesproken zit het boekje vrij vol en zie je de binnenkant van de rug natuurlijk niet zo duidelijk als nu. En nu hebben jullie ook een kleine indruk van hoe onze bruiloft is geweest!

6 opmerkingen:

 1. Hallo Joyce,
  Je boekje is adembenemend mooi! Ik word er zowaar een beetje stil van! Leuk dat je ons op deze manier even laat meegenieten van die mooie dag!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Joyce, dit is echt een waar kunstwerk! Wat schitterend zeg. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Zoveel prachtige elementen zoals de bloemen. Zo te zien was het een hele fijne bruiloft en met dit geweldige boekje is het nagenieten!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi boekje heb hier gemaakt. Supper.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Joyce,wat een gaaf album.
  Ik heb met mijn neus op het scherm gezeten om de details te bekijken!

  Helaas kon ik bij het aanklikken van de foto niet vergroten (dan krijg ik een kruisje in beeld)Maar dat mag de pret niet drukken....ik heb genoten!

  Jullie zijn een mooi stel!!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw ik heb nog weer iets verder terug gezapt...wat een gaaf album zeg! Jij kunt zo gaan werken voor Tim Holz!
  Ik heb het hele boekje voor de nodige inspiratie opgeslagen, prachtig zagen jullie er ook uit!
  Een heel mooie herinnering van een mooie dag!
  Bye Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce