woensdag 25 mei 2011

Canvas met babyfoto
De canvasjes lagen al even op de plank en ik wist dat ik er 2 babyfoto’s van Jacco en mij op wilde maken maar had nog even geen idee hoe. Ik had nog nooit een sketch gebruikt maar omdat ik graag wil leren layeren is het misschien toch wel een slim idee. Het layeren op de canvasjes vond ik lastig omdat de ruimte zeer beperkt is, misschien dat het makkelijker gaat op een 30x30 lo? De sketch die ik gebruikt heb voor mijn canvas is in elk geval van Crafty Ness. Het canvas van Jacco heb ik er zelf bij verzonnen. Verder wilde eens werken met een andere kleur dus is het rood geworden. Het papier is van Paper Artsy, de kleine journaling tags en de accolade zijn van My minds eye. Het canvas heb ik eerst van twee extra dikke lagen gesso voorzien. Het geheel is gedeeltelijk gedroogd met de heat gun waardoor de gesso gaat bobbelen wat toevallig een grappig effect geeft. Ik ben soms echt een juffertje ongeduld maar tegelijkertijd vind ik het ook altijd erg leuk om te zien hoe materiaal reageert als je het verhit. Glossy accents en de heat tool gaan niet samen trouwens hahaha!

4 opmerkingen:

 1. Wat een leukies.Jullie waren wel schatten van baby's hoor!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PRACHTIG!!! Petje af!

  Groetjes, Marjan

  Trouwens erg leuk dat jouw man die schets maakte van jou, sowieso al knap en dat jullie dan ook nog een vriend hebben die er zoiets leuks van kan maken voor je blog!
  En ja, ik snap waarom je de woordverificatie niet uitzet. Vervelend vor je, heb er zelf gelukkig nooit last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. EINDELIJK kan ik weer reacties achterlaten na een tip op M@arjan's blog. Ik baalde als een stekker dat ik niets kon achterlaten. Bij jou heb ik het diverse keren geprobeerd.
  Ik vind je LO's echt geweldig! Er zitten zoveel mooie elementen in en je bewerkte achtergrond vind ik te gek meid!
  Je vroeg op mijn blog over de takjesstans. Er zit idd een stempel bij maar die zit bij een apart te kopen set. Hier is de link: http://www.tayloredexpressions.com/item.php?item_id=3170&category_id=231
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce