dinsdag 20 december 2011

Kerstpost van Berdien!

Vandaag lekker met de meiden (jongerencentrum) de laatste middag gehad van dit jaar! De stagieres hadden een wedstrijd So you think you can dance georganiseerd! Een geweldige afsluiter van 2011! En toen ik thuis kwam lag er een verrassing op me te wachten!!! Post van Berdien!

Wat zat er allemaal in de envelop? Om te beginnen die prachtige kerstkaart die ze gemaakt heeft voor challenge #37! Pattern Paper van MME de lost and found collectie (waar ik heel graag mee werk!) en.... rampapam... Pattern Paper van Tim Holtz yeah! Verder zaten er hele leuke stansjes in van MD, leuke doilies en een berg Tim Holtz embellishments!!!!  Game spinners, gears, een frame, key, een hele set Swivel Clamps (!!!),  3 klosjes garen en eyelets!Wauw meid wat heb je er allemaal bij gedaan joh!!! Dat was toch helemaal niet nodig maar wel ontzettend lief van je! Dank je wel!

Today I got mail from Berdien! She send me this beautiful Christmas card she made for challenge #37! And there were al lot of goodies in the envelop too: PP from MME lost and found collection, Tim Holtz PP, die cuts from MD, doilies, and lots of Tim Holtz embellishments! Game spinners, gears, a frame, key, a hole set of Swivel Clamps (!!!),  3 wooden spools and eyelets!  Thanks Berdien! This was way too much, but so very sweet of you!

12 opmerkingen:

 1. Zo hé, da's lekker thuiskomen!! Wat een lief gebaar:) Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, leuk om zo'n pakketje te ontvangen! Mooie spulletjes en goed besteed aan jou. Veel freubelplezier ermee.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's nog eens een tof kerstcadeautje!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om zo verrast te worden! Het is helemaal jouw stijl al die spulletjes! Dus ik zou zeggen: aan de slag ermee!! :-)
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan Joyce !!!! Super om te horen dat je er zo blij mee bent ! En je had het echt verdiend hoor na het pakket wat jij mij stuurde !
  Heel veel plezier ermee !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zo verast te worden.
  Heel veel plezier er mee.
  Maak er wat moois van.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha die Joyce, Wat heb jij een leuke kaart gehad van Berdien. Echt haar stijl. Je kan zelf ook aan de slag met de mee gestuurde spulletjes. Leuk om zoiets in je brievenbus te vinden. Nou al die kaarten in die lange gang waren ook leuk om te ontvangen. Wij hebben inderdaad en hele lange gang en het huis is ook heel hoog.
  Wat een leuke kerstboompjes heb je gemaakt. Ik heb even terug gekeken, omdat ik een tijdje niet bij je geweest was.
  Gezellige dagen en tot volgend jaar.
  Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Even terug naar je vorige post....GEWELDIG DE ROZETBOOM!
  Wat lief deze kerstpost van Berdien, ik kreeg vandaag ook zo'n lief pakketje van Kethy maar moet er nog foto's van maken wat zijn bloggers toch schatten vind je ook niet?
  Fijne week,
  liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk hoor! Altijd fijn om zoiets te krijgen! Ik heb ook weer zulke mooie kaartjes binnen, die van Berdien nog niet, maar o.a. wel die van jou, heel mooi!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zoooo wat leuk!!! Lekker van genieten!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, ik snap wel dat je daar heel blij van wordt!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Joyce,
  Beetje late reaktie op jouw reaktie over de hernia...raar die zag ik vanavond pas maar wat lief van je en zo herkenbaar!
  Hoe is het nu met jakko's nekhernia helemaal vanaf en zo ja hoe?
  Misschien kun je me dat eens mailen via mijn mailadres, staat bij mijn profiel op mijn blog.
  Vandaag heb ik een mri scan gehad, zal je nog wel mailen wat daar uit is gekomen dan...niks verplicht hoor maar sommige dingen hoef je niet helemaal op je blog te zetten.
  Nogmaals bedankt voor de lieve steun en
  jullie ook hele sfeervolle feestdagen!
  Liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce