dinsdag 29 november 2011

The twelve tags of Christmas 2011

Het is weer zover! 1 december staat voor de deur, en dat betekend dat Tim weer begint met the twelve tags of Christmas!  En ik wil ze dit jaar weer maken, maar nu wil ik echt proberen om het ook elke dag op de blog te laten zien! Gaat het me lukken? Jullie gaan het zien!

Nieuwsgierig? Kijk op de blog van Tim Holtz voor de uitleg! Doen jullie ook mee?It’s that time of the year again! December the first is around the corner and that means that Tim will start with the twelve tags of Christmas again! And this year I want to make them again, but I’m going to try and show them here on my blog every day! Will I succeed?  You are going to see it here soon!

Curious? Look at the blog of Tim Holtz how it works!  I hope you all join us!

6 opmerkingen:

 1. Heb het veel te druk met andere dingen dus ik ga lekker kijken hoe anderen de 12 tags maken;)Ben benieuwd naar jouw tags! Succes!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denk ook niet dat ik er iets mee doe, ook al ben ik erg fan van Tim Holtz. Teveel andere dingen. Maar veel plezier ermee en ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig naar de jouwe!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk er ook enorm naar uit, naar de tags van Tim !! Ik ga zeker een aantal tags maken, maar iedere dag zal me waarschijnlijk niet lukken ivm met mijn werk en Sinterklaas.
  Ik ben ook erg nieuwsgierig naar jouw tags !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk idee! Succes met alle tags!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ga je volgen, en proberen mee te doen, in ieder geval een paar moet lukken toch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ieder jaar neem ik me voor om ook mee te doen, maar ja, te druk hè met werken, bad excuse, I know... Hoop dat het jou wel lukt! Succes dus met al je tags en goede voornemens, groetjes, Ira

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce