woensdag 9 november 2011

Challenge #33 Lift challenge

Het is alweer tijd voor een nieuwe challenge! De challenge is bedacht door Berdien en deze week gaan we liften! Erg leuk idee, ik wil nog steeds een keer mee doen met de liftchallenge van Cornelie en Nadine, maar nu heb ik toch al een keer even mogen proeven aan het concept! Wat ik persoonlijk een beetje lastig vind is wat je nu wel en niet mag aanpassen. Het is niet de bedoeling dat je letterlijk lift maar ook niet dat je er teveel van afwijkt.. Dus dat vind ik een beetje lastig inschatten, en mijn kaart wijkt dan ook behoorlijk af van de rest, dus of ik het helemaal goed gedaan heb weet ik niet, maar ik vind mijn kaart wel leuk geworden!

Mijn uitwerking / my take


Het voorbeeld / the example card


It’s time for a new challenge! This weeks challenge is made by Berdien and we are going to “lift” (copy) a card! A very nice idea, I still want to try and enter the “liftchallenge” of Cornelie and Nadine, and now a had a change to try out this concept! Personally I find it difficult to estimate what you can and may not change from the example.  It is not intended to copy the card exactly, but you may not change it a lot… So that’s a bit tricky for me, and my card looks so different from the rest, I don’t now if I did okay or not, but I like the way the card turned out!

16 opmerkingen:

 1. Hoi Joyce,
  naar mijn mening heb je de kaart prima gelift en een prachtige persoonlijke touch eraan gegeven :0)
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het afwijken wel meevallen. De schets zie je heel duidelijk terug, maar je hebt ook heel duidelijk je eigen ik er in gegooid! Helemaal goed zou ik zeggen! en mooi!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of de kaart wel of niet goed gelift is maakt niet uit, hij is prachtig. Erg mooi van kleur en de kralenlint is superrrr.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik vind het wel meevallen hoor, je bent toch helemaal niet zo heel erg afgeweken van de oorspronkelijke kaart? Door andere kleuren lijkt het al snel heel anders, maar ik zie toch heel duidelijk de kaart erin terug! Niet zo onzeker hoor, het is gewoon een prachtige kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, ha, als het zinnetje HET IS DE BEDOELING ....... zo is (ik zou het niet weten, en wat maakt het uit) is het maar goed dat ik niet meegedaan heb, want dat gaat mij niet lukken :-))), te eigenzinnig, zullen we maar zeggen.
  Je kaart is mooi!

  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Joyce, zoals ik al eerder zei je kaart is prachtig !! Ik zie de oorspronkelijke kaart er nog wel in hoor ! Leuk plaatje heb je gebruikt.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou zeggen lekker mee doorgaan, je kaar is fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart JOYCE.
  Hij is echt schitterend.


  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kaart ziet er erg leuk uit

  Groeten Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vooral zo blijven doorgaan. Prachtig zoals jij deze kaart gelift hebt! Romantisch/vintage en dan dat kralenrandje.......zo mooi!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind ik erg meevallen hoor, lijkt er echt wel op maar compleet met jou draai eraan. Erg mooi gedaan.
  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bij de Liftchallenge is het wat meer de bedoeling dat je de kaart goed herkent, dat klopt wel. Kan best lastig zijn, snap ik en vind ik ook soms.
  Maar dit is toch echt een goede lift, herkenbaar en een heel mooie "Joyce uitwerking" tegelijkertijd! Prachtig!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind ze prachtig! Goed gelift en helemaal jouw stijl!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hi Joyce, ik herken het hoor. Vind namelijk dat ik zelf best ben afgeweken maar ik hou nu eenmaal van 'mijn eigen ding doen' :)En zoals altijd is jou kaart gewoon MOOI. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie lift heb je gedaan Joyce, prachtig met die kralenrand eronder, heel vintage!! Groetjes, Ira

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het juist leuk als iemand zijn eigen draai geeft aan een lift! Dus geen probleem.... Je hebt lekker geborduurd!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce