donderdag 29 september 2011

Tim Holtz Layout


Vandaag heb ik een Tim Holtz layout gemaakt! Het fotolijstje komt van de Action en is 20cm x 20cm. Het is natuurlijk erg leuk om zondag te laten zien aan mensen die Tim nog niet kennen, en tegelijk vind ik het een leuk item voor mijn hobbykamer, die als het goed is komende winter opnieuw ingedeeld gaat worden. Deze kamer heeft nu als functie zolder en een klein hoekje voor mij.. Hopenlijk wordt het na een flinke opruim- en weggooiactie een wat overzichtelijkere kamer met meer opbergmogelijkheden. Niets luxe hoor! Niet dat jullie verwachtingen hebben, gewoon wat schappen erbij en ontdaan van alle rommel! En tegen die tijd kan ik ook foto's laten zien van het spandoek wat ik van Jacco heb gekregen, namelijk met de banner van mijn blog er op! Zo stoer!

Today i've made a Tim Holtz layout! The frame is bought at the Action (Dutch budgetstore) and is 20cm by 20cm. Ofcourse it's nice to show next sunday at the demo to people who have never heard of Tim Holtz (yes... they exist),  and I think this is a nice item for my scrapbookingroom, which will be rearranged this winter. Nothing fancy! We're going to add some shelves and get rid of all the clutter that doen'st belong there. When the room is ready I can show you a photo of the new poster I got from Jacco (my husband), with the logo of mijn blog on it! Cool huh?

15 opmerkingen:

 1. Prachtige LO, helemaal Tim Holtz- ebel. Jij bent geloof ik wel in het bezit van alle T H stanzen e.d als ik dat zo zie(niet verkeerd bedoelt hoor).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAUW wat een PRACHTIGE LO zeg.
  Ik ben ook zo dol op die man en zijn spullen uiteraard!
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wowwww, dit is een prachtige Tim Holtz LO.
  Mooi van kleur en een prachtig geheel.

  Lieve groetjes Noriko
  www.norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige layout Joyce !!!! Tsja....wat moesten we zonder deze man in ons leven hahahah......maarre bestaan er nog echt mensen die Tim nog niet kennen ?????!!!! Veel plezier zaterdag !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is leuk!!!! Helemaal Tim inderdaad, leuk idee om dit zo te maken om mensen Tim te laten kennen en dat zal zeker niet misstaan in je nieuwe scrapruimte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend leuk,wat een goed idee om zoveel van zijn stansen te gebruiken en een foto van hemzelf erbij te plakken,nu kan het met zijn bekendheid niet mis gaan!

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik dacht eerst dat je bedoelde een layout met TH technieken, maar het is ook mister Tim himself! Leuke foto! En je LO is natuurlijk helemaal te gek!!
  Heerlijk, als je straks meer ruimte zou krijgen, hoeft ook helemaal niks luxe te zijn.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige LO van de man achter de mooie spulletjes die wij graag gebruiken. Wel een heel leuk idee om dit te maken zodat zondag de mensen dit kunnen bewonderen en gelijk heel veel spulletjes en technieken op deze Layout zien.
  groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een stoere LO!! de TH stanzen komen goed naar voren en zo hebben de mensen een goede indruk van zijn fantastische spullen!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oef, als je deze aan onze Tim laat zien, krijgt de man vast verlegen wangetjes van barn door red ;-) Hij is gááf (ja, je LO dan hè en oké, TH spullen ook!). Jij gaat daar straks wel vast een heel goed plekje voor vinden! Groetjes, fijn weekend, Ira

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super helemaal TH lo!!! Heb je hem naar Tim zelf gestuurd? Doen hoor!
  Succes zondag. Enne straks genieten van een opgeruimde scrapzolder met spandoek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou die Jakko weet je wel te verwennen zeg gaaf de banner als spandoek!
  Ja die lay out natuurlijk helemaal super zo mooi gemaakt echt passend bij Tim.
  Leuk om idd mee te nemen en jij bent gewoon een verlengstuk van Tim met je mooie distress werkstukken. Ik geniet er elke keer weer van en nu ik zelf even niet kan scrappen helemaal...mijn vingers kriebelen.
  Geniet van het mooie weekend,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oww datheb je mooi gemaakt zeg , top hoor groetjes thea

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat gaaf gedaan! Ik kan me goed voorstellen dat je die wel op wilt hangen :)

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce