zaterdag 17 september 2011

Tag you’re it!

Ik ben getikt door Maia van het valkennest!


Het is dus de bedoeling dat ik 10 dingen over mezelf vertel en deze tag doorgeef aan 5 andere bloggers.
 1. Ik ben 4 jaar getrouwd met Jacco, en we zijn nu 7 jaar samen waarvan we al 6 jaar samenwonen. We zijn gekoppeld door onze danslerares!

 2. Wat de meesten van jullie vast ook niet weten is dat wij 4 (!!!) katten hebben. Jacco had er twee, ik had er een, en dus bij samenwonen werden dat er 3.  Veel he? Toen kwam er een kleine kitten (doodziek) aanlopen bij mijn schoonmoeder en “natuurlijk” zat de kattenopvang vol (slim van ze he?). Wij hebben die kleine opgevangen, en zo is hij uiteindelijk ook maar gebleven. Wat misschien wel een sappig detail is, is dat ik praat tegen mijn katten! Ja.. je moet ook wel een beetje maf zijn om zoveel beesten in huis te nemen!

 3. Ik ben een enorme Twillight fan, heb de boeken gelezen, de films al tientallen keren gezien en zit met smart te wachten tot deel 1 van Breaking Dawn in de bios draait (november 2011)!

 4. Ik hou van oude spulletjes die hun eigen geschiedenis of verhaal hebben. Ik zou zo graag ooit een mooi oud gerestaureerd huisje willen kopen, maar wel op de voorwaarde dat het helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd!

 5. Ik doe al jaren vrijwilligerswerk. Ik heb verschillende dingen gedaan, en sinds een paar jaar sta ik op de meidengroep (8 t/m 13 jaar) van CYOU het jongerencentrum in Cuijk.

 6. Ik ben waarschijnlijk een van de meest chaotische scrappers ooit! Het wordt dus tijd om mijn hobbyplek nodig eens onder handen te nemen en beter in te delen, zodat ik dingen kan pakken en terug kan leggen!  Want nu staat alles in doosjes opgestapeld en natuurlijk moet ik altijd in het onderste doosje zijn!

 7. Veranderingen maken me onzeker. Als iets goed is, is het toch goed? Zo gebruik ik al vanaf mijn 18e dezelfde eau de toilette, namelijk Jean Paul Gaultier Classic. Maar tegelijkertijd vind ik het ook belangrijk om scherp en alert te blijven, en dus zijn veranderingen soms nodig. Dan ga ik er ook vol voor, want alles wat ik doe, doe ik voor 200%.

 8. Mijn allerbeste vriendin is een vriend. Ik heb hem nog nooit in het echt ontmoet, maar al 7 jaar lang kletsen wij elk weekend elkaar de oren van het hoofd!

 9. Ik kom oorspronkelijk uit Noord Limburg (vlakbij Nijmegen). Daardoor heb ik voor iedereen van boven de rivieren een onzettend accent!

 10. ... ik mijn idiote kippendansje in de keuken heb staan doen, nadat ik het mailtje van CFY kreeg met de vraag of ik gast designer voor de maand september wilde zijn! (Op door vertellen staat de doodstraf, dat je het maar even weet hahaha!)
Nu is het mijn beurt om 5 bloggers te taggen!  Ik zou het leuk vinden als jullie ook meedoen, maar niets moet! Als je het niet leuk vind is dat ook prima! 


10 opmerkingen:

 1. Erg leuk om meer over je te weten te komen, je hebt ook humor, dat is duidelijk! :)

  Groetjes en fijn weekend, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAt grappig is dit, ik zag dat ik ook ge-tag-d ben. Leuk om meer over jou te lezen. Ik zal eens zien wat ik over mezelf kan bedenken ;) Fijn weekend! Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je zo enthousiast meteen mee doet!
  Ik dacht ook meteen aan jou toen ik zelf aangetikt werd.
  Grappig punt 6 ik ben er ook zo eentje al zou je dat niet denken misschien het is een enorme zooi overal waar ik spullen heb. Ik orden en even later is het weer zo...net zoals in mijn pannenkast haha.
  En dat accent moeten ze maar nemen hoor daar boven de rivieren juist leuk dat je hoort waar je vandaan komt!
  Fijne avond,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Ook ik heb vier katten gehad. Ze zijn allevier heel oud geworden. Nu hebben we een hond!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk wat meer over je te lezen! Ik zou dat idiote kippendansje weleens willen zien hahaha.
  Groetjes,Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk om deze dingetjes over jou te lezen !! Hahaha...dat vreselijke accent heb ik ook! Hoe vaak ik dat wel niet moet horen op mijn werk. Ik werk namelijk in Ede.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geinig, had van de tag nog niet gehoord! Leuk wat je over jezelf schrijft! Enne, ik denk dat ik ook zo'n kippedansje had gemaakt! haha!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi hoi,

  ik vind het héél leuk dat je aan me gedacht hebt maar helaas... ik doe hier niet aan mee.... hoop niet dat je het erruugg vind.... het is net zoiets als zo'n blog award en dat doe ik ook niet...
  Wel heel leuk om te lezen wat jij allemaal over jezelf schrijft trouwens!!!
  Fijne zondag verder hoor!!

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Enig om jou op deze manier beter te leren kennen Joyce! Op de één of andere manier had ik al de indruk dat jij een sociaal mens bent en dat wordt nu dus alleen maar bevestigd!! En wat gaaf dat je mij ook hebt getagged, ga dit zsm plaatsen op m'n blog, leuk leuk! Groetjes, Ira

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heye Joyce,
  Wat geweldig dat je aan mij gedacht hebt,en dat ik door je "getikt"ben,maar ik vind het doorgeven awards en tiks enorm lastig!
  Ik vind veel blogs helemaal super o.a.die van jou en veel mensen schrijven altijd fijne reacties en ik wil niemand tekort doen.Je hebt een leuke gezellige persoons omschrijving geschreven,heb het met plezier gelezen!

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce