maandag 22 augustus 2011

Nieuwe volgers erbij!

Hallo allemaal!
Ik krijg de laatste tijd zoveel lieve reacties en leuke mailtjes en daar wil ik jullie allemaal voor bedanken!  Ik waardeer het ontzettend en het geeft me echt een steuntje in de rug, wat een erg fijn gevoel geeft! Ik vind het leuk om op deze manier reacties te krijgen maar ook om bij anderen te kunnen kijken, reageren, mee te genieten en inspiratie op te doen. Dus bedankt daarvoor!  Jullie zullen vast wel gezien hebben op CFY dat ik de nieuwe gast designer mag zijn voor de maand september! Ik heb er dan ook enorm veel zin in!

Ik heb er weer verschillende nieuwe volgers bij!  Tijd om ze allemaal op een rij te zetten en ze te bedanken!



De eerste volger die ik wil bedanken is Marjon van Riet, en dit is haar blog: Marjon's Kaarten en Kadootjes. Marjon maakt kaarten met allerlei schattige stempeltjes zoals Magnolia en Snoesjes. Ze is Copic Designer, geeft workshops en heeft een thuiswinkeltje! Nieuwsgierig geworden, neem eens een kijkje op haar blog! Marjon bedankt!

De tweede volger die ik wil bedanken is Jolanda, en dit is haar blog: Jolans kaarten en bloemen eckske. Jolanda werkt ook graag met stempels zoals Magnolia en allerlei andere bekende merken! Naast kaarten maakt ze ook allerlei leuke home deco projecten!  Benieuwd naar wat ze allemaal maakt? Neem dan eens een kijkje op haar blog! Bedankt Jolanda!

Nog een volger die ik wil bedanken is Nadine, en dit is haar blog: Because it's fun to create. Nadine maakt leuke kaarten en doosjes en ze doet graag mee met challenges. Ze heeft samen met Cornelie haar eigen lift challenge opgezet, waarbij het de bedoeling is dat je de sketch na aapt of zo letterlijk mogelijk lift! Hun challenge kun je hier vinden: Liftchallenge. Bedankt Nadine!

Ook een nieuwe volger die ik wil bedanken is Christa, en dit is haar blog Scrappies van Christa. Christa werkt ook graag met leuke stempeltjes, ze maakt ook prachtige doosjes! Ze zit in verschillende DT teams; Scrap and more, Anyone for Anya, Hobbyjournaal, Hobbyzine, Doodle Pantry enz. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op haar blog! Bedankt Christa!

De volgende volger die ik wil bedanken is Yvon en dit is haar blog Scraps & beps van Stampidoe. Yvon is natuurlijk van de Dutch Card lovers ! Ze maakt prachtige kaarten, doosjes, layouts etc. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op haar blog! Bedankt Yvon!

De een na laatste volger die ik wil bedanken is Hennie en dit is haar blog Hensmade. Hennie maakt leuke kaarten, heeft een leuk setje katten, en ze is designer voor verschillende merken namelijk Marianne design, Crealies, Doe@ding, Miekelotte en ze zit in het kleurenkaartenteam! Zien wat Hennie allemaal maakt? Neem eens een kijkje op haar blog! Bedankt Hennie!

De laatste volger die ik wil bedanken is  Yvon en dit is haar blog Freubels van Yvon. Yvon maakt layouts, cadeauverpakkingen, kaarten, leuke dingen van stof.. kortom vanalles, dus ik zou zeggen neem eens een kijkje op haar blog! Bedankt Yvon!

7 opmerkingen:

  1. Super leuk dat je me hebt vernoemd in dit rijtje. Voel me helemaal vereerd :) hihi.
    Groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Joyce,

    wat een leuk idee om op deze manier je volgers te bedanken! Jij ook bedankt en veel suc6 als gastdesigner!!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt tof dat je dit doet voor al je volgers. Dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heeeej van harte met je gastdesignerschap. Het was hier en daar al voorspeld dat jij het deze maand zou worden (waaronder door mij). Helemaal verdiend ook met je prachtige creaties. En bij zulk prachtig werk horen veel volgers! Het worden er ongetwijfeld nog VEEEEEL meer!
    Groetjes, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  5. nou wat lief van je zeg ,dat je ons zo allemaal benoemd hele eer hoor xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat je er weer nieuwe volgers bij hebt en dat je GD bent! Van harte en veel plezier/succes gewenst! Groetjes, Ira

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met al je nieuwe volgers, leuk is dat he?

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce