woensdag 10 augustus 2011

Dagje shoppen in Uden

Ik heb vandaag mijn raarste scrapbook-aankoop ooit gedaan! Ik liep in de Big Bazaar (soort Action) en daar vond ik een 12 x 12 paper pad van Paris Hilton! Hahahahaha! Hij was maar 2,99 dus ik kon het niet laten liggen.  Het papier is niet helemaal mijn ding maar ik denk dat het voor jonge meiden erg leuk is om mee te scrappen! Misschien ook wel een leuk cadeautje... Ik wilde het jullie niet onthouden dus bij deze de foto:


Ow en kijk eens waar Jacco mee aan kwam zetten?


....  Ja, ik ben dus altijd mijn gum kwijt. Ik heb er verschillende, heb er een vaste plaats voor, en toch hebben die dingen pootjes bij mij. Maar ik denk dat dat probleempje nu wel opgelost is hahaha! Natuurlijk is er nog wel wat meer aan de vingers blijven kleven, maar dat zullen jullie binnenkort wel zien.  Fijne avond allemaal!

7 opmerkingen:

 1. Hè...Paris en scrappen?? Kan je je toch niet voorstellen? Maar waarschijnlijk een "geld verdien" project, helaas niet gelukt en dus voor jou een leuk koopje. Wie weet wat je er nog mee kan doen!
  Ik vind jouw vriend toch zo leuk! dat meedenken met jou! Dat gum.. is toch geweldig! :)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het ook zien liggen, maar het was ook niet echt mijn ding en vond het papier er niet heel sterk uitzien. Er lag ook een scrapbook bij, die zag er wel uit zoals het hoort, maar ik maak te weinig lo's, dus had geen boek nodig. En wat het papier betreft, je kunt nooit genoeg papier in huis hebben toch? Wie weet gebruik je het ooit nog eens voor een leuk projectje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heee, dat is toevallig, wij zijn vandaag ook wezen shoppen in Uden en ook in de Bazaar geweest en ook met dit papier in onze handen gestaan............maar niet gekocht:)Ben benieuwd wat je ervan gaat maken.
  groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb het al eerder gespot op internet, maar ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig wat je er mee gaat maken?! Misschien een uitdaging om met héle andere kleuren aan de gang te gaan?!
  We wachten af....
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees je titel en denk hé, wat gaaf, Uden! Daar ben ik nl. geboren :-) Superleuk papier, daar weet jij vast iets gaafs mee te maken!! Succes ermee! Vind je tag trouwens fantastisch geworden, heel mooi gemaakt!! Groetjes, fijn weekend, Ira

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wist dat Paris Hilton 2 jaar geleden op CHA was....het was dus geen succes gok ik...whahahaha...
  Ben benieuwd wat je ermee gaat maken...paar leuke kaartjes misschien.
  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je vriend aan komt zetten met een hele grote gum! Hij denkt aan je en houdt van je.
  Anders doen mannen zoiets niet.
  Heel leuk papier Joyce, maar als ik al jouw creaties zo bekijkt is het inderdaad niet jouw ding. Ben dus zeer benieuwd of je er zelf wat mee gaat doen.
  Je tag is fantastisch geworden. Ik vind hem ontzetten leuk en goed bewerkt. Complimentjes hoor!
  Gezellige zondag.
  Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce