zaterdag 30 juli 2011

Kaartjes maken... Toch lastiger dan het lijkt!

Nu zie ik Joyce regelmatig een kaartje maken, en ik dacht, dat moet ik ook kunnen! Plaatje stempelen, kleuren, op plakken en klaar...

Ja, dat had ik gedacht.

Oke, stempelen, kleuren.... (uren later) En waar gaan we dit nu op plakken ?

Idee? Zelf verzinnen dus. Kerst, sneeuwvlok ! Prima idee... (In mijn hoofd, nu de uitvoering nog). Sneeuwvlok snijden en ... (Weer uren verder) dan kunnen we eindelijk plakken ? Nee, eerst nog wat inkten, en wat glitters enzo...

Nou na een dag kliederen dan EINDELIJK kunnen plakken.
Hier mijn eerste (En laatste) scrapkaart.Nou dames, ik vond het al knap wat jullie maken, maar bij deze respect hoor!

Groetjes Jacco

p.s.: Nee, ik ben de onderkant niet vergeten, had er gewoon geen zin meer in.

15 opmerkingen:

 1. Hij is LEUK!!! jammer dat het de laatste is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk project. En ik herken er veel in. Idee helemaal in je hoofd, maar dan de uitvoering nog. wordt bij mij vaak niet precies wat ik in gedachten had. Ga mijn man ook eens voorstellen een kaart te maken. Ik denk dat hij gillend op de vlucht slaat.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk al: bericht geplaatst door Jacco? Maar het is dus nog echt zo! Wat leuk dat je jouw man ook aan het scrappen hebt gekregen Joyce. Dat is mij nog nooit gelukt, al heeft 'mijn' Yuri beloofd een verjaardagskaart voor me te maken. Ik ben benieuwd... Nou Jacco, ik vind jouw kaart erg leuk geworden. Je kunt wel zien dat je thuis een goed voorbeeld hebt. Je kiest dan ook wel niet de makkelijkste kaartvorm uit. Kleuren kun je ook als de beste! Respect voor jou en ik zou zeggen: we want more!

  Groetjes Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje geworden! Jammer dat het je laatste is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahahahahahahhhaa!!!!! Leuk!! Talent heb je!! Geweldig gedaan, ondanks alle bloed zweet én tranen! Dat mag de pret niet drukken! Gewoon nog een keer doen, echt ik vind h'm TOP!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou zeggen, blijven proberen, het ziet er leuk uit !!!

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, niet opgeven hoor, de aanhouder wint!! Leuk dat je dit wou proberen en al bij al nog tot een "bijna" goed eind gebracht!
  Groetjes
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whahaha, ik lag helemaal in een deuk. Was eerst helemaal op het verkeerde been gezet maar vond het een heel komisch stukje. Ik vind het reuze tof dat je een keer hebt geprobeerd wat te maken en dat je het zo lang hebt volgehouden, Jacco! Zou het enig vinden als mijn man er zich een keer aan waagde. Ik vind je werkstuk toch echt heel geslaagd hoor. De sneeuwvlok als basis vind ik erg leuk! Ik zit nog te hinniken om de PS hihihi.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat is het jammer dat dit je laatste is
  want hij is wel super gaaf

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tja alsje dit soort kunst werken gaat maken. Super zo zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wow wat een gaaf kaartje!!

  het duurt even maar dan heb je ook wat schitterend!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou Joyce, met het eindresultaat mag je zeer tevreden zijn! Je sneeuwvlok is fantastisch geworden!! Groetjes, Ira

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat prachtig gemaakt zeg.

  Groetjes Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Moest er wel om lachen, humoristisch stukje! Ik vind het een geslaagde poging, maar begrijp best dat je het voor gezien hield. Meestal is dit gefreubel niets voor mannen. Voor die van mij in ieder geval niet! Leuk datbje het wel gerpobeerd hebt en nu waardeer je het geduld van Joyce vast meer!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geweldig idee! Met zo'n ontwerp zouden wij ook uren bezig zijn! Leuk dat je het geprobeerd hebt. En om nog even wat cliché's er tegen aan te gooien: alle begin is moeilijk en de aanhouder wint. Dus de volgende keer gewoon een makkelijker ontwerp kiezen en nog een keer proberen?? Het resultaat is er in ieder geval wel naar!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce