dinsdag 19 juli 2011

Fijne vakantie!

Hallo Allemaal,
Ik hoop dat jullie allemaal genieten van jullie vakantie! Voor iedereen die ook nog even moet wachten... ze zeggen dat we in augustus mooi weer krijgen! Het is al een weekje of twee rustig op mijn blog, ik heb eerst de griep gehad en daarna was het gewoon te druk hier. Naast twee zieke katten (en dus de hele dag dweilen..)  heb ik het ontzettend druk. Ik heb nog wel even gescrapt, maar niet veel eerlijk gezegd, gewoon geen tijd gehad.  En ik heb er weer een hoop volgers bij zie ik!


Laten we beginnen met Melanie, dit is haar blog: made-by-mellz. Ze blogt sinds juni en is momenteel haar zolder gezellig aan het maken. Ze houdt van creatief bezig zijn. Dit kan vanalles zijn, van haken tot bakken, van kralen tot schilderen. Als het maar een lekker vrolijk kleurtje heeft! Bedankt Melanie!

De tweede volger die ik wil bedanken hoef ik eigenlijk niet voor te stellen, want ik denk dat jullie Anja van Scrappietoo wel kennen!  Anja zit in het designteam van de Dutch Card lovers en doet mee aan verschillende challenge blogs zoals CFY. Ze scrapt modern en vintage, ik zou zegggen als je er nog niet geweest was neem een een kijkje op haar blog! Bedankt Anja!

De derde volger heet Margot en dist is haar blog Handmade by Margaretha. Margot  zit in het designteam van Dutch Dares. Naast scrappen maakt Margot ook allerlei leuke handwerk projecten. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op haar blog! Bedankt Margot!

De vierde scrapper die ik wil bedanken is Brenda en dit is haar blog Just scrapping. Brenda zit in het designteam van Scrapbook Nederland en CFY. Brenda maakt prachtige layouts en kaarten,  ze werkt graag met kraft, bruin en zwart. Dit combineert ze met leuke vrolijke kleuren en accenten. Neem eens een kijkje op haar blog, het is echt de moeite waard! Bedankt Brenda!

De vijfde volger die ik wil bedanken is Eef. Eef werkt graag met producten van Marianne design, en scrapt regelmatig met leuke leuke stempels en oude vintage afbeeldingen. Verder maakt ze ook allemaal leuke dingen met een kniftyknitter... nieuwsgierig geworden, of wil je weten wat ze allemaal met een kniftyknitter kan?  Dit is haar blog: Eef’s creaties. Bedankt Eef!

De zesde volger is Johanna en dit is haar blog: Scrap enzo. Johanna zit in het designteam van Scrapdelight. Johanna maakt vanalles; kaarten, layouts, mini albums, tags.. ze doet zo ontzettend veel leuke dingen dat je zelf maar even bij haar moet gaan kijken! Bedankt Johanna!

De laatste volger is Cláudia, en dit is haar blog: blog do ribeirão. Cláudia woont in Portugal, en ze maakt allerlei home decoraties zoals voorraadpotten, kistjes en spaarpotten, en alles in vintage/landelijke stijl! Bedankt Cláudia!

4 opmerkingen:

 1. Die volgers erbij verdien je!
  En ja, soms gaan andere dingen voor scrappen en bloggen, maar hopelijk voel je je weer beter en de katjes ook!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor dat je lekker veel volgers erbij krijgt!
  Gelukkig voel je je weer wat beter maar doe het rustig aan hoor niets is verplicht in blogland hoor!
  Bedankt voor je reaktie op mijn mini boekje.
  Groetjes en een fijne week,
  Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zo'n persoonlijk welkom! Dank je wel, ik kom graag snel weer kijken naar je scrapsels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, weer nieuwe volgers, proficiat! Sneu dat je ziek bent geweest, maar ik hoop van ganser harte dat je lekker kunt gaan genieten van een welverdiende vakantie! (én van de zon wanneer die nog wil komen!). Groetjes, Ira

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce