zondag 26 augustus 2012

Tim Holtz Pocketwatch

Hallo meiden, het heeft even geduurd maar daar is ze dan weer! Na alles wat er op ons af gekomen is begin dit jaar werd het toch weer eens tijd om weer in het zadel te klimmen vond ik! Dus toen ik gevraagd werd om ook dit jaar de demonstratie te doen van de Vagabond voor onze plaatselijke Hobbywinkel ’t Kelderke kon ik uiteraard geen nee zeggen! Dus ik heb nu een stok achter de deur om weer aan de gang te gaan, en dat is ook wel hard nodig ook! Ik ben al rond wezen neuzen hier en daar op jullie blogs, reacties volgen nog (anders is het niet eerlijk, bij de een wel reageren en de ander niet), en ik heb weer een poging gedaan om mee te doen met liften... maar toen bleek mijn Vagabond stuk!!!  Weten jullie nog dat ik mijn kast heb staan plamuren, schuren en schilderen?? De Vagabond kan niet tegen zulke bergen stof!  De printer ook niet trouwens...  Wat ben ik toch een vreselijke doos! Hahaha! Het was een dure les maar ik heb via Harlekino weer een nieuwe besteld dus ik kan er weer helemaal tegen aan! 

Hier een fotootje van de beruchte kast...


En een van de Canvas prikborden


De Tim Holtz pocketwatch voor mijn vader



Het doosje waar de Tim Holtz pocketwatch in zat


23 opmerkingen:

  1. Hallo Joyce, wat fijn om je weer terug te zien. Je foto's brengen ons meteen weer helemaal in jouw "sfeer" dat voorspelt weer veel goeds. Heb onlangs het patroon van jouw naaimachinekaart nog gebruikt.
    Hoop dat alles verder goed met je gaat.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je teug bent! De kast ziet er prachtig uit en ook al de andere spulletjes zijn een streling voor het oog. Hopelijk moeten we nu zo lang niet meer op je wachten en ziet de toekomst er een beetje beter uit!!
    Veel liefs en tot gauw
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kast!! Leuk gepimpt zeg, en jouw pocket watch met doosje is ook helemaal super!! Ik kijk weer uot naar jouw creaties met jouw nieuwe Vagebond!
    Groetje Fieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Joyce, leuk dat je weer wat laat zien. Je kast is mooi geworden, handig die prikborden. en de rest ziet er ook weer geweldig uit,ben benieuwd naar je nieuwe activiteiten.
    groetjes, Marfien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je er weer bent Joyce en bedankt voor je lieve berichtje:0)
    Je kast is echt een pronkstuk geworden! jammer van de nare nasleep...wat een geweldig cadeau voor je vader! heel gaaf gemaakt!!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Joyce, mooie kast geworden. wat schitterend je tim holtz watch geweldig past toch meer in dan ik dacht.

    Trouwens de tape die ik gebruikt heb is grotendeels van de hema en die met vlinders is van scrapplezier ook niet duur daar maar er zijn winkels waar je bijna 5 euro voor ene rolletje betaald

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jeeh,wat leuk dat je er weer bent!Heel leuk wat je allemaal gemaakt hebt,vooral het doosje is echt super.Jammer dat je vagebond de schuur actie niet overleefd heeft,zo leer je altijd wat maar wel een dure les!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi is je kast geworden, hoor! Ook al kostte het je je printer en Vagabond ;) Wat een mooi doosje heb je gemaakt voor de al net zo mooie pocketwatch! Leuk dat we je weer regelmatig zien en ik was blij met je reactie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoihoi,

    Wat leuk om je weer terug te zien, fijn dat je weer zin hebt om iets te doen. Het zal toch wel tijd nodig hebben om alles een plekje te geven, heelveel sterkte met alles.
    Hopelijk zien wel binnenkort nog eens iets van je !!!

    Groetjes, Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk om weer wat van je te horen. Denk regelmatig aan je en mis je mooie creaties. Wat een gave kast! Die prikborden zijn leuk joh! En die pocketwatch is te gek. Ik heb er ook ooit een gemaakt. Dat doosje past er erg leuk bij. Goed bezig!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je weer mooie dingen gemaakt!!! Die kast is ook prachtig geworden, leuk dat je zo weer iets heel nieuws hebt dan.

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk dat je er weer bent en hoe!!! Super mooi die pocket watch en wat een goed idee om er gelijk een doosje bij te maken.Ga ik onthouden voor de volgende keer. Heb er al eentje gemaakt maar er ligt er nog een te wachten;-)
    En je kast is een plaatje! Wel balen van de Vagabond en printer.....

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijn om je weer terug te zien Joyce! Wat een supergave kast is het geworden zeg, zo zie je maar weer dat je geen oude schoenen (oké, een kast in dit geval ;-) moet weggooien! Zo'n leuk idee met die prikborden! En je pocketwatch voor je vader ziet er ook al zo geweldig uit, you're back girl! Lieve groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie creaties Joyce.
    Echt schitterend.
    Je kast is super mooi geworden.
    Echt geweldig.
    Doe lekker rustig aan hoor,denk om Je zelf.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hee Joyce,
    Leuk om weer iets op je blog te lezen en te bewonderen. Wauw wat is je kast mooi geworden, leuk zo met die prikborden. Mooi zeg de pocketwatch en bijpassend doosje. Hopelijk zien we gauw weer iets van je, als weer een nieuwe vagebond hebt:))

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Joyce,
    leuk dat je er weer bent!! Je kast is super geworden!! Wat leuk die canvasprikborden. Dan het horloge en het doosje. Je bent goed bezig geweest! En jammer van je vagabond. Mosest je trouwens ook een nieuwe printer?

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat is je kast prachtig geworden zeg, alleen wel vervelend dat dit ten koste ging van je printer en vagabond!
    De pocketwatch vind ik helemaal geweldig! Mooi cadeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oooo, zeg wat leuk weer wat van je te lezen en zien!
    Mooi is je kast geworden !
    De pocket watch is mooi met die oude foto en mooie bloemetjes .
    Fijn dat je weer terug bent op het blog,!
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oei, hele dure les zeg. Leuk van je te horen Joyce. Je kast is echt tof geworden! Erg leuk die prikborden.
    Mooi horloge is dat en wat een tof doosje om het in te doen.
    Groetjes! Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Welkom terug;) Wat een metamorfose je kast!! Gaaf zeg! En dan die pocket watch, sú-per! Had je al een tijdje gemist maar ben zelf ook niet zoveel in blogland geweest de laatste maanden. Hoop ook weer wat meer bezoekjes overal af te kunnen leggen. Maar er zitten helaas nog steeds maar 24 uur in een dag;)
    Fijn weekend!
    Groetjes,Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Welkom terug!! Mijn vagabond heeft ook wat last van onze verbouwing, maar gelukkig kon mijn man hem nog maken. Je kast is prachtig geworden! De pocketwatch voor je vader is erg mooi!
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een geweldige kast.

    groeten van Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Schitterdn is je kast geworden net als je pocketwatch voor je vader

    groetjes yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achter laat! Groetjes Joyce