dinsdag 31 mei 2011

Eenentwintigste volger!!!


Mijn eenentwintigste volger is Mieke, en dit is haar blog: Papier enzo
Mieke scrapt modern en vintage, gebruikt stempeltjes en plaatjes van Magnolia, Sarah Kay, Snoesjes etc. Op haar blog vind je vanalles van kaarten tot doosjes, gepimpte flesjes, tasjes etc. Ze doet mee aan verschillende challenges. Nieuwsgierig geworden? Neem eens  een kijkje op haar blog! Bedankt Mieke!

maandag 30 mei 2011

Twintigste volger!!!


Mijn twintigste volger is Connie van The Wouw Factor. Ze scrapt in vintage stijl, gebruikt magnolia stempels, en werkt graag met haar cricut!

Wil je meer weten over Connie en The Wouw Factor? Ze heeft een aantal blogs:
Bedankt Connie!

Vagabond sandwich (andere) stans- en snijmallen

Ik heb al een paar keer de vraag gehad hoe de sandwich voor de vagabond met stans- en snijmallen zoals de Marianne Design Creatables, Nestabilities, Cuttlebugmallen  e.d.  opgebouwd moet worden. Dus ik dacht laat ik er een bericht  aan wijden,  ik ben zelf ook nog dingen aan het uitpuzzelen maar dat wat ik weet zal ik uitleggen. Ik heb dit bericht met de grootst mogelijke zorg samengesteld, wat niet wil zeggen dat ik geen fouten of vergissingen kan maken. Daarom wil ik benadrukken dat ik NIET aansprakelijk bent voor eventuele gevolgen, het stuk gaan van accesoires of machines ten gevolge van dit bericht!! Verdiep je zelf goed in de machine en het materiaal waarmee je werkt want je bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik hiervan!  Let op:  vanwege het kapot gaan van de platen heb ik bij mallen van andere merken uitgelegd hoe ik de sandwich opbouw. Lees dus eerst goed!

Een sandwich is de combinatie van platen + snijmal of embossingfolder.  Het ziet op elkaar gestapeld eruit als een belegd broodje, een sandwich dus.

Een “die” is een snijmal.

Sandwiches
Onderstaande sandwiches zijn voorbeelden met cardstock.  De vagabond kan in combinatie met Alterations dies vele materialen stansen/snijden, wil je een ander materiaal snijden plaats je in de sandwich ander materiaal op de plaats van het cardstock. Let op:  de Tim Holtz Decorative Strip dies kunnen GEEN dikke materialen snijden!!  En andere merken mallen kunnen meestal alleen cardstock of andere dunne materialen snijden!!

Vagabond met Tim Holtz Alterations dies
Sandwich Alterations die:
Standaard plaat + Alterations die + cardstock + standaard plaat

Vagabond met Tim Holtz On the edge dies
Sandwich On the edge die:
On the edge plaat + On the edge die + cardstock + on the edge plaat

Vagabond met Tim Holtz Decorative Strip dies
De Decorative Strip dies zijn dunner dan de andere Alterations dies en kunnen geen dikke materialen stanzen.  Sizzix adviseert alleen cardstock, maar er wordt op youtube filmpjes beweerd dat er ook vilt en foam doorheen kan. Ik weet niet of de dikte van de sandwich dan ook aangepast moet worden!  Ik zou als je foam probeert het eerst zonder Solo Shim proberen, lukt het niet kun je hem nog altijd toevoegen.

Sandwich Decorative Strip die:
Solo Platform + Solo Shim + Decorative Strip plaat + Decorative Strip die + cardstock + Decorative Strip plaat

Vagabond met Tim Holtz Movers and Shapers magnetic dies
Er zijn twee soorten Movers and Shapers.  Je hebt Movers and Shapers die eruit zien als een Alteration die. Er zit standaard een rubber magnetisch blokje bij deze snijmal, deze plaats je midden in het uit te stanzen/snijden vlak, dit voorkomt het doorbuigen van de cardstock/chipboard e.d. en zorgt ervoor dat de mal goed uit gesneden wordt.

En je hebt mini Movers and Shapers, bij deze catagorie horen ook de Movers and Shapers die teksten uit stanzen. Deze movers and Shapers kun je plaatsen in een gewone Movers and Shapers mal, dan haal je het kleine rubberen blokje uit je mal! Of je snijdt ze rechtstreeks uit en dan heb je een Sizzix Movers and Shapers Accessory Base Tray nodig, dan kan het handig zijn om rubberen blokjes ter ondersteuning te gebruiken zodat de mal goed uitgesneden wordt.

Sandwich Movers and Shapers die:
Standaard plaat + Mover and Shapers die + cardstock + Standaard plaat

Sandwich mini Movers and Shapers in gewone Movers and Shapers:  Standaard plaat + Movers and Shapers met daar in de mini movers and shapers + cardstock + Standaard plaat

Sandwich mini Movers and Shapers: 
Standaard plaat + Movers and Shapers Accessory  Base Tray met daar in de gewenste mini Movers and Shapers + Cardstock + Standaard plaat

Embossingfolders
Met embossingfolders bedoel ik de dubbel gevouwen mapjes zoals van het merk Sizzix (Textured Impressions, Texture Fades, Texture Trades, Emboslits en Simple impressions), Cuttlebug, Central Craft Collection, Craft Concepts  etc.

Enkel vel cardstock tussen de embossingfolder:
Sandwich:  Solo Platform + Solo Shim + Standaard plaat + embossingfolder met daar tussen cardstock + standaard plaat.

Een dubbelgevouwen kaart of dikker materiaal in de embossingfolder geschoven:
Sandwich:  Solo Platform + Standaard plaat + embossingfolder met daar tussen cardstock + standaard plaat (dus geen Solo Shim!)

Sizzix Texturz embossingplaten met cardstock
Sandwich:  Solo platform + Solo Shim + Texturz + cardstock + Sillicone rubber mat + Impressions pad

Sizzix Texturz embossingplaten met dikker materiaal
Sandwich:  Solo platform + Texturz + karton + Sillicone rubber mat + Impressions pad

Sizzix Ink-its letterpress Plates met cardstock
Sandwich: Solo platform + Solo Shim + Ink-its letterpress plate + cardstock + 1 standaard  plaat (geen twee!)

Mallen van andere merken
LEES EERST: Ik heb hieronder opgesomd hoe de sandwiches volgens Tim Holtz zouden moeten zijn, MAAR bij mij gaan de platen kapot als ik deze sandwich gebruik! Zonder de Solo Thin Die Adapter snijdt hij de mal niet uit en met de Solo Thin Die Adapter drukt hij mijn plaat helemaal krom waardoor hij na een paar keer onbruikbaar wordt!  Ik heb dit opgelost door een A3 snijmat van de Action op maat te snijden van een standaard plaat. Ik vervang de bovenste plaat door een snijmat. Daarom is in de voorbeelden de standaard plaat doorgestreept. Dit heeft wel als consequentie dat als de mal niet goed in het midden van de sandwich ligt hij soms niet helemaal goed uitgesneden wordt.

Cuttlebug en Creatables snijmallen
Zijn vergelijkbaar in dikte met de Decorative Strip dies.
Sandwich:  Solo Platform + Solo Shim + Standaard plaat + snijmal + cardstock + (standaard plaat) snijmat

Marianne Design Creatables,  Spelbinders, Quickutz  snijden
Sandwich: Solo platform + Solo Shim + Solo Thin Die Adapter +  Standaard plaat + snijmal + cardstock + (Standaard plaat) snijmat.

Marianne Design Creatables,  Spelbinders  embossen
Sandwich:  Solo platform + Solo Shim + Impressions pad + snijmal + cardstock + Sillicone Rubber mat + (1 Standaard plaat) 1 snijmat

Nog even de extra accesoires op een rij:
De platen: 
  • Standaard platen (wordt bij de machine geleverd) voor de standaard Alterations dies
  • Decorative Strip plaat (lange smalle platen) voor de Decorative Strips
  • On the edge platen (kleine platen) voor de On the edge dies
De Solo Shim gebruik je alleen bij dunne materialen. Als je meerdere lagen cardstock tegelijk uit wil snijden verwijder je de Solo Shim.

Accesoires zodat er ook andere merken snijmallen door de machine kunnen:
  • Movers and Shapers Accessory  Base Tray voor de mini Movers and Shapers
  • Solo Thin Die Adapter is alleen voor snijden
  • Impressions pad + Sillicone Rubber mat is voor embossen
  • Op maat gesneden A3 snijmat van de action
Mocht je fouten ontdekken in deze uitleg dan hoor ik dat natuurlijk graag zodat ik het bericht kan aanpassen. Ook als je aanvullingen of een betere oplossing hebt voor de mallen van andere merken ontvang ik graag een berichtje.

zondag 29 mei 2011

Achtiende volger!!!


Mijn achtiende volger heet Maia en dit is haar blog: Het Valkennest
Maia scrapt voornamelijk vintage en ik ben al verschillende tutorials op haar blog tegen gekomen. Ze is verzot op rommelmarkten en brocante spulletjes en houdt van decoreren. Maia bedankt!

Sneak Peak Timepiece album Bo Bunny


Ik ben vanmiddag aan mijn Timepiece album van Bo Bunny begonnen. Omdat het me altijd veel tijd kost om een album af te ronden, heb ik besloten zodra er een bladzijde klaar is een sneak peakje te doen. Dan weten jullie in elk geval dat ik wel bezig ben. Ik wil de Blogger-Goden niet verzoeken maar ik ben erg blij dat mijn volgers weer zichtbaar zijn vandaag! Fijne avond nog allemaal!

Zeventiende volger!!!


Mijn zeventiende volger is Brigitte en ze heeft twee blogs: Crea Bea’s Scraps en Crea Bea knutseljuf. Op haar scrap blog zie je verschillende stijlen terug;  vintage, zachte vrolijke kleuren en strak/modern. Ze maakt ook regelmatig gebruik van hele schattige stempels en dan kun je denken aan Magnolia, Eline etc. Verder zit ze in het kleurenkaartenteam. Op haar tweede blog staan allerlei handwerkprojecten. Leuke poppetjes gemaakt van vilt, naamslingers, etuitjes en toilettasjes, kortom ook de moeite waard om eens te gaan kijken! Bedankt Brigitte!

zaterdag 28 mei 2011

Zestiende volger!!!


Mijn zestiende volger heet Willy en dit is haar blog: Willy’s creations 
Ze heeft ook een webwinkel: Willy’s kaarten. Willy scrapt graag vintage, in haar creaties maakt ze regelmatig gebruik van prachtige oude foto’s en afbeeldingen, en ze is gek op  kantjes! Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op haar blog en bezoek eens haar webwinkel! Bedankt Willy!

vrijdag 27 mei 2011

Blogger problemen

Ik vond dit op het help forum van Blogger:

Midas J, Medewerker van Google  28-04-11

Hoi allemaal,
Sommige Bloggers hebben inderdaad een probleem met volgers die verdwijnen en weer verschijnen. Het lijkt erop dat een oude bug weer de kop heeft opgestoken en zoals Kobus al aangaf, zijn we druk bezig om dit te verhelpen.

Ik begrijp dat dit heel onhandig is! Excuses voor het ongemak en dank voor jullie geduld.

groet,
Midas


Het stuk staat hier: Help forum
Het lijkt erop dat we nog even geduld moeten hebben.... ;-) Ow en check de datum van het bericht.... ze zijn al een maand bezig om het op te lossen. Gelukkig heb ik er pas sinds een week last van!

Tim Holtz Sewing Room Tag


Vanmiddag deze tag (Movers and shapers Tim Holtz) gemaakt met de Sewing Room paspop van Tim Holtz. De roosjes zijn een snijmal van Marianne Design, de swirls zijn gestempelt met Versamark en geembost met witte embossingpoeder. De tag is geembost met de Craft Concepts embossingfolder in stitches en geglimmermist met olive vine en walnut gold. De tag is voorzien van een stiknaad gemaakt met de Sew Easy.  Fijne avond nog allemaal!

donderdag 26 mei 2011

Vijftiende volger!!!


Mijn vijftiende volger is Ageeth van Geetjes blog  En ze heeft een roze blog met een prachtige header erboven!! Ze scrapt in een moderne stijl met zachte op elkaar af gestemde kleuren van mini albums tot kaartjes met ingekleurde stempels. Ze maakt ook prachtige taarten en is eigenaresse van Scrapcorner. Nieuwsgierig? Bezoek eens haar webwinkel of blog! Bedankt Ageeth!

woensdag 25 mei 2011

Canvas met babyfoto




De canvasjes lagen al even op de plank en ik wist dat ik er 2 babyfoto’s van Jacco en mij op wilde maken maar had nog even geen idee hoe. Ik had nog nooit een sketch gebruikt maar omdat ik graag wil leren layeren is het misschien toch wel een slim idee. Het layeren op de canvasjes vond ik lastig omdat de ruimte zeer beperkt is, misschien dat het makkelijker gaat op een 30x30 lo? De sketch die ik gebruikt heb voor mijn canvas is in elk geval van Crafty Ness. Het canvas van Jacco heb ik er zelf bij verzonnen. Verder wilde eens werken met een andere kleur dus is het rood geworden. Het papier is van Paper Artsy, de kleine journaling tags en de accolade zijn van My minds eye. Het canvas heb ik eerst van twee extra dikke lagen gesso voorzien. Het geheel is gedeeltelijk gedroogd met de heat gun waardoor de gesso gaat bobbelen wat toevallig een grappig effect geeft. Ik ben soms echt een juffertje ongeduld maar tegelijkertijd vind ik het ook altijd erg leuk om te zien hoe materiaal reageert als je het verhit. Glossy accents en de heat tool gaan niet samen trouwens hahaha!

dinsdag 24 mei 2011

Veertiende volger!!!


Mijn veertiende volger heet Anita en dit is haar blog: Scrap-pleasure
Anita houdt van dezelfde kleuren als ik, in haar projecten kom je heel veel  bruin, roze en blauw tegen ;-) Ik ben gelijk maar volger geworden!

Fotohanger Tim Holtz style

We waren zaterdag een dagje winkelen en toen kwam ik deze leuke fotohanger tegen bij de Wibra. Ik had gelijk zoiets daar kan ik wel wat mee. Ze hebben daar meer leuke spulletjes om te scrappen, jammer dat wij geen Wibra niet in de buurt hebben. Ik heb de lijstjes beplakt met geembost metaalfolie, die zwart geverft met acrylverf en vervolgens opgepoetst met een stuk keukenrol. De lollipops en de kanten bloemen heb ik zelf gemaakt. Daarmee had ik nog even een lekker frustratie momentje want de kraaltjes van de bovenste lollipop heb ik al zes keer (!!!) opnieuw vast gelijmd met glossy accents en ze vallen er steeds opnieuw weer af. Grrrrr. De chipboard delen zijn alterations van Tim Holtz. Home is were the heart is. De foto’s zijn gemaakt aan de maas vlak bij ons huis.

Dertiende volger!!!


Mijn dertiende volger is Marjan van M@rjan’s blog 
Ze is DT lid voor Challenges for You. Ik vind het moeilijk om haar stijl te omschrijven, maar het is een combinatie van modern met mooie kleuren en vintage. De kleur roze komt regelmatig voorbij op haar blog :-D In elk geval is alles wat ze maakt erg stijlvol! Ik zou zeggen ga eens een kijkje nemen op haar blog! Bedankt Marjan!
 

maandag 23 mei 2011

Einde (werk)vakantie

Vandaag was de laatste dag van onze (werk)vakantie, we zijn namelijk nog steeds aan het schilderen thuis. Er moeten nog een aantal dingen geschilderd worden (o.a. kozijnen, deuren en de badkamer) maar omdat ik energiebeperkt ben kan ik  Jacco niet met alles helpen. Dus denk ik dat we de rest maar even moeten op schuiven tot de nazomer. Er is nu twee keer een week geklust en geschilderd in huis, het is wel even genoeg geweest voorlopig.  Ik wil de verfblikken en troep opruimen en weer lekker een opgeruimd huis hebben. Gistermiddag heb ik nog wel even een leuke fotohanger gescrapt, maar de foto’s moet ik morgen nog af laten drukken. Dus hopelijk kan ik hem morgenavond hier  uploaden. Verder heb ik foto’s uitgezocht voor mijn Timepiece album, liggen er twee canvasjes klaar om te scrappen en ga ik morgenavond tijdens de naailes weer verder met mijn Koninklijke Kippen van Tilda. Leuk dat ik al zo snel reacties heb gekregen op mijn candy!

zondag 22 mei 2011

Twaalfde volger!!!


Mijn twaalfde volger heet Linda en dit is haar blog: Linda's hobby
Linda maakt allerlei creatieve dingen: lo’s, mini albums, figuren van vilt, hele creatieve foto’s enz. Bedankt Linda!

Elfde volger!!!


Mijn elfde volger heet Elly, dit is haar blog: Scrap Fantasy. Elly maakt leuke romantische vintage kaarten, albums, tags e.d.  Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op haar blog! Bedank Elly!

zaterdag 21 mei 2011

Tiende volger!!!


Mijn tiende volger heet Peter en dit is zijn blog: Scrapfanaatpeter
Peter en ik hebben best wel wat overeenkomsten, we zijn beide activiteiten begeleider, doen allebei vrijwilligerswerk en Peter scrapt ook graag vintage, Tim Holtz, Bo Bunny etc. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op zijn blog! Bedankt Peter!

vrijdag 20 mei 2011

Shadowbox a la Tim Holtz



Vandaag heb ik een theedoos (Action) omgedoopt tot schadowbox. Natuurlijk heb ik dit niet zelf bedacht maar het idee is proletarisch geleend (dus goed gejat) van Tim Holtz. Hier het originele bericht: the artful curio

Het koffiemolentje, de telefoon, het vergiet en het kannetje komen uit een ouderwetse letterbak. Verder heb ik gebruik gemaakt van (natuurlijk) Tim Holtz papier namelijk Crowded Attic en Lost and found. De foto’s zijn gemaakt terwijl de lijm nog nat was (ik wilde het vandaag uploaden, en foto’s maken bij daglicht)maar ik twijfel om nog pootjes onder het kastje te zetten, en dan denk ik aan vier grote kralen.

donderdag 19 mei 2011

Negende volger!!!


Mijn negende volger heet Anja, haar blog heet ScrappingAnn. Anja is zowel mijn tweede en negende volger! Anja nogmaals bedankt!

dinsdag 17 mei 2011

Tag / label voor verjaardag


Deze tag heb ik gemaakt voor aan een flesje bubbels die ik een vriendinnetje cadeau heb gegeven voor haar verjaardag. De gebruikte snijmallen zijn: Tim Holtz Elegant Flourishes, Tim Holtz Tattered Florals en Tim Holtz Movers & Shapers Tag & Bookplates. Het For You ornament is een snij- en embossingmal van de Cuttlebug

Mini album bruiloft

Hier is hij dan, het mini album wat ik gisteren op onze trouwdag had willen showen. Het album is van Maya Road, het papier is veel al van Creamotion en Paper Artsy. De witte bloemen in het album zijn de Wild Flowers van prima (mijn favoriet). Ik heb gebruik gemaakt van Tim Holtz producten en de Sizzix Tim Holtz Alterations snijmallen en stickers en rubb-ons van 7 Gypsies. De meeste paginas zijn geglimmermist, voorzien van Distress inkt, Stickles, en Ranger Alcohol inkt.


Cover:  Less is more!
Heel simpel vormgegeven, “weinig creatiefs” aan... maar ik vind hem prachtig zo! Het papier wat ik gebruikt heb is een soort leer-papier. Ik weet niet wat het merk is, heb het gekocht bij Yvonne’s Hobbycorner in Gennep. Het ziet eruit als sky (nep leer), voelt als sky maar snijdt en scheurt als papier. Heel apart en erg leuk om mee te werken! Aan de rug van het album hangen 3 charms.


Wedding day treasures
Wild flowers van Prima, filmstrip van Tim Holtz, papier van Creamotion en charms.  De randjes zijn gesponst met witte acrylverf. Foto’s van de ouders, de trouwauto met bloemstuk en het bruidsboeket.


We do not remember days, we remember moments
Twee foto’s van ons, aan de druppel op Jacco’s jasje kun je zien dat het nog eventjes geregent heeft, verder zie je close-ups van onze schoenen. De bloemen zijn de Tattered Florals van Tim Holtz, de vlinder is een stempel van Martha Steward, de papier is van paper Artsy en Creamotion, de achtergrondstempels zijn van Glitz Design


These are the days to remember
De Wildflowers van Prima zijn geglimmermist,het love ticket is van Tim Holtz, het dopje van de champagnefles is van onze 1e  trouwdag.


Yes I do
Het prachtige kapelletje waarin wij zijn getrouwd. Het papier is o.a. van Paper Artsy, de vlinderstempel is gestempeld op papier en een sheet en is van Martha Steward, de embellish believe is van 7 gypsies. Rechtsonder zie je ons ringkussen gemaakt door een hele goede vriendin.


Promise
Het Ja woord en daarna genieten van elkaar en het zonnetje.
De klok is van Tim Holtz papier,het chipboard Promise en de duiven zijn van de Action, de witte bloem rechts onder is de snijmal van Tim Holtz.


16 mei 2007
Het proostmoment op de feestlocatie en een foto met onze getuigen, links tante Rita en rechts Bart (mijn broer). De achtergrondstempels zijn van Glitz Design en Tim Holtz, de witte letters en de sticker Together is van 7 gypsies.


Cherish en Enjoy
Links een foto van mij en mijn peetoom, rechts een foto van mij en mijn broer terwijl we de chachacha dansen. Het papier achter de foto’s is geembost met de Cuttlebug embossingfolder Goochie Script, de bloemen zijn weer een combi van Wildflowers en Tim Holtz Tattered Florals, de cameo is van de Xenos, het hart is van Il Dolce en heeft Jacco op straat gevonden, 50 franc (geld uit de oude doos),en de hartvormige charm is van de blokker.


Bedankt!
Links en foto van onze bedankjes en rechts een foto van onze ringen. Een rozet gemaakt van kant, wild flowers, de achterkant van een Tim Holtz tag, het to have and to hold label is van de Action, en op de pagina is ook weer Tim Holtz filmstrip gebruikt.


Voor de foto's hebben we het boekje uit elkaar gehaald en er steeds de betreffende twee bladzijdes in gedaan zodat het beter te fotograferen was, maar normaal gesproken zit het boekje vrij vol en zie je de binnenkant van de rug natuurlijk niet zo duidelijk als nu. En nu hebben jullie ook een kleine indruk van hoe onze bruiloft is geweest!

maandag 16 mei 2011

Sneak peak....




Ik had vanavond de foto’s van dit projectje online willen zetten maar het is me niet meer gelukt om het op tijd af te krijgen zodat ik het nog bij daglicht zou kunnen fotograferen. Dus een sneak peakje met een flits-foto...  Tot morgen!

Achtste volger!!!


Het regent volgers momenteel! Hahaha! Ik vind het erg leuk om volgers te krijgen (wie niet he?) dan heb je ook een beetje een idee dat je het ergens voor doet. Mijn achtste volger heet Miranda en dit is haar blog:  mijn freubelsite

Miranda werkt regelmatig met 30x30 layouts, iets wat ik al een tijdje niet meer gedaan heb, dat word ook weer eens tijd!  Verder verkoopt ze ook tweedehands spulletjes op haar blog, dus als je geintereseerd bent ga eens een kijkje nemen bij haar!

Champagne ontbijt voor twee!



Vandaag zijn wij 4 jaar getrouwd, en daarom werd ik vanmorgen verrast met een champagne ontbijt! Jacco had de tafel mooi gedekt en er stond een prachtige bos bloemen op me te wachten. Heerlijk om de dag zo te mogen beginnen! Santé!

zondag 15 mei 2011

Zevende volger!!!


Jeetje! Ik heb nog een volger erbij! Ik lijk wel jarig!
Mijn zevende volger is Christine en dit is haar blog: creachristine

Christine maakt vrolijke gekleurde kaarten op een stijlvolle manier, ze gebruikt vaak vlinders, vogels, bloemen en ingekleurde stempels. Dus eigenlijk alle elementen die ik zelf ook graag gebruik! Alleen is stempels inkleuren niet mijn sterkste kant... dus daar kan ik vast nog wat van leren! Nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op haar blog! Bedankt Christine!

Zesde volger!!!


Ik heb een zesde volger!  
Haar naam is Jose en dit is haar blog: Cuttlebug Addicted. Ze maakt kaarten met prachtige details en embellishments, erg de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen! Ik ben in elk geval ook volger geworden omdat het zeker een plek is waar ik veel inspiratie op kan doen!  José bedankt!

Tim Holtz tag - mannenkaart



Vandaag zijn Jacco en ik naar de magazijnuitverkoop van Creatief Centrum Heesch geweest. Gelukkig waren we er al om 11 uur want een half uur later stonden de mensen in de rij om naar binnen te gaan! We hingen met de benen buiten, niet normaal zo druk als het was. Maar dat mocht de pret niet drukken want ik heb natuurlijk wel wat leuke aanbiedingen kunnen scoren. Naast de uitverkoop waren er ook demonstraties van o.a. de Vagabond, de Sew Easy, Cupcakes, Copic markers, Paper Blossom ponsen,  Martha Steward ponsen, Creatables  enz.  en was de winkel gewoon open. Op de website waren kortingscoupons te downloaden en zo kreeg ik 15% korting op de Tim Holtz Alterations snijmallen en de Texture Fades, dus daar hebben we even gebruik van gemaakt (woehoe!!!). Verder heb ik ook de Sew Easy meegenomen, papier van Graphic 45 uitgezocht en nog wat kleine dingen, kortom ik ben erg geslaagd vandaag! En het boek Herinneringen Ingelijst van Wim Kros kreeg ik er gratis bij. 


Hier boven zie je een foto van een tag-kaart die ik voor mijn vader gemaakt heb. Ik heb sinds pasen nog een paar kaarten en labels gemaakt maar ben helaas vergeten om alles te fotograferen...  Het was waarschijnlijk al duidelijk dat ik het super-super-druk heb gehad (en nog wel) en daardoor is er niet veel van bloggen gekomen helaas. Deze week zijn we weer aan het schilderen in huis, de glaszetter begint zodra de bestelling binnen is, ik ben zo blij als we straks  alles weer lekker op orde (en achter de rug) hebben.  Wie weet komt mijn bankje dan ook een keer af! ;-) 

Vanmiddag heb ik in elk geval wel mijn nieuwe mallen uitgetest,  en alles ging goed tot ik de sandwich van het Cuttlebug malletje probeerde....Wat denk je?!  De mal en de plaat krom! :-(  Voor de Cuttlebugmallen heb je dus NIET de Extended Adapter plaat nodig! Volgens de uitleg op de soloplaat stond van wel...  tenminste zo heb ik het begrepen. Dus eigenlijk kon ik niet verder maar laat ik nou toch gehoord hebben dat de A3 snijmatten van de Action een goede vervanging zouden zijn.  Dus zo’n mat (kost nog geen 2 euro) op maat gesneden en het werkte redelijk. Voor een noodoplossing is het niet verkeerd maar je embost er minder diep mee en als je chipboard uit snijdt dan wil het hier en daar niet helemaal goed uit gesneden zijn. Ik blijf ze wel gebruiken voor die kromme snijmal (die het nog doet) want als ik nieuwe platen ga gebruiken trekken deze platen natuurlijk ook weer krom, en voor noodsituaties heb ik toch nog een optie achter de hand!