donderdag 17 februari 2011

Vierde volger!!!



Ik heb er weer een nieuwe volger bij!
Haar naam is Adriana en ze is lid van het DT van sliekjes cards challenge.
Dit is haar blog: Cards from proud Granny

Bedankt Adriana!

zondag 13 februari 2011

Tim Holtz mini album

Op 11 december 2010 heb ik een workshop Tim Holtz mini album in Creatief Centrum Heesch gevolgd en dat album heb ik moeten laten liggen van mezelf tot mijn vintage shabby chic familiealbum af was. Zeer frusterend want de Lost and Found paperstack  van Tim Holtz vind ik dus echt geweldig, en hierdoor heb ik stiekem wel ervaren hoe lekker het werkt met zulk mooi papier, elke pagina passend bij de andere...   en laten we eerlijk zijn, papierblokjes van de Action zijn leuk maar kunnen niet tippen aan dit prachtige papier! Ik merk dat het scrappen meer vanzelf gaat met mooi papier wat ook nog op elkaar afgestemd is.  Ik ben erg blij met verschillende pagina’s in dit album!

Dit album gaat over een onderwerp wat voor ons heel belangrijk is: onze kids. Deze blog deed al vermoeden dat wij een paar katten hebben: Layla en Nero.  Maar eerlijk gezegd hebben we er een paar meer. We hebben namelijk 4 (!!!!) Katten. Veel he? Vinden wij zelf tenminste wel. Dat was ook absoluut niet de bedoeling. Maar soms loopt het leven allemaal net even anders dan je gehoopt, gedacht of verwacht had. Anders waren het 2 kids en twee katten geweest... nu zijn het 4 katten geworden. What’s the difference?  ;-)  Dit album gaat over onze 5 kid-katters van Sheila (overleden) tot Nero.












 

zaterdag 12 februari 2011

Derde Volger!!!

Jajajajajaja! Ik heb een 3e volger! En niet zomaar iemand! Hilde Janboers van Scrapworld! Jullie zullen haar vast allemaal wel kennen.... en zo niet dan wordt het tijd dat je toch even een kijkje gaat nemen op haar blog (en je gelijk als Volger aanmeldt)  want die meid die kan scrappen!!!  En op een hoog  tempo... Ze is zo lief geweest om mijn volger te worden, ondanks dat ze bij mij nog weinig inspiratie op kan doen.  Wat een schatje is het toch!
Hier is haar blog:  hildejanbroers.blogspot.com

Fijn weekend allemaal!

vrijdag 11 februari 2011

Valentijn



Speciaal voor Valentijnsdag dit leuke rieten hart gescrapt!

Easelkaart voor Sandra



Voor de verjaardagscandy van Sandra, van Sandra’s Scrapsels heb ik ook een kaartje gemaakt. Ik had toevallig de week ervoor achtergrondstempels, bruine stazon inkt en walnut stain distress inkt besteld, en al helemaal in mijn hoofd hoe ik het kaartje zou maken. Helaas kwam het pakket door dubbel pech pas op haar verjaardag bij mij aan...Ik heb het kaartje dus gemaakt met de stempels en inkt die ik wel had. Op de witte scalloprand had eigenlijk nog een bruine script stempel moeten staan.  De vogel, de vlinder en de tekst hadden ook in het bruin gestempeld moeten worden en ik miste dus de achtergrondstempel. Maar ik vond het wel erg leuk om eindelijk eens een easelkaart te maken!

dinsdag 1 februari 2011

Doosje Autodrop

Een doosje Autodrop als bedankje voor iemand die doosjes voor me spaart.